Pildīta paprika ar kuskuss un cīsiņiem
Risoto ar kūpinātu lasi
Krāsnī cepts lasis ar garšaugiem un baltvīnu
Pasta ar vistas gaļas mērci un sviestā ceptiem spinātiem
Cāļu gaļas šašliks alus marinādē ar briedināta kuskusa salātiem un zaļumiem
Kuskuss ar grilētiem dārzeņiem un vistas gaļu
Vistas fileja mandeļu un tomātu mērcē, pasniegta ar sviestā iejauktiem rīsiem
Pennes sacepums ar dārzeņiem un sieru
Skābenēs marinēta vistas gaļa ar grilētiem dārzeņiem
Kartupeļu strūdele ar gailenēm un karsto diļļu mērci
Spāņu tortilla ar ceptu bekonu un parmezānu
Strauta forele ar aromātisko piparu un cukura glazūru
Jogurta marinādē cepta vistas gaļa ar zirnīšu sacepumu
Pupiņu sautējums ar vistas fileju
Vista pipian mandeļu mērcē
Pildīts baklažāns ar biezpienu un zaļumiem
Viltotais zaķis
Ķiploku vistas filice
Cūkgaļas cepetis, glazēts ar cidoniju sīrupu
Ar sieru un dārzeņiem pildītas kartupeļu pankūkas
Krāsnī cepta zivs ar žāvētiem āboliem
Sarkanie sīpoli pildīti ar sīpolu ievārījumu
Siļķe karstajā biešu marinādē ar krustnagliņām
Krāsnī ceptas pildītas bietes ar valriekstiem
Pufīgs franču grauzdiņš ar medus, karameļu mērci
Pasta a la Brava