ELVI gardās receptes atradīsi šeit
Jāņu siera kēksiņi
Uzzini vairākĀtrais, vieglais vistas šašliks
Uzzini vairākRabarberu – zemeņu – kardamona drumstalkūka
Uzzini vairākCepumi ar grilētiem maršmeloviem
Uzzini vairākBasku siera kūkas recepte
Uzzini vairākKraukšķīgie salāti ar sparģeļiem un zemenēm
Uzzini vairākLieldienu vainags no šokolādes bezē ligzdiņām
Uzzini vairākKrāsainas pildītās olas
Uzzini vairākMarinētas paipalu oliņas ar redīsiem un zaļumu krēmu
Uzzini vairākElegantās avokado maizītes
Uzzini vairākSaldās rozā vafeles
Uzzini vairākČia-kokosriekstu pudiņš
Uzzini vairākNeparastais dārzeņu pudiņš
Uzzini vairākĀtrais saldēto dārzeņu sacepums
Uzzini vairākMinestrone zupiņa
Uzzini vairākSakņu-dārzeņu sacepums
Uzzini vairākŠokolādes-piparkūku garšvielu kūka ar dzērvenēm un rozmarīnu
Uzzini vairākKraukšķīgie Briseles kāposti ar bekonu
Uzzini vairākMakaroni ar sautētu liellopa gaļu un pupiņām
Uzzini vairākĶirbju siera kūka
Uzzini vairākŅoki ķirbju formā
Uzzini vairākKrēmīga siera polenta ar sēņu ragū
Uzzini vairākVegāniskais brokoļu-kartupeļu karijs
Uzzini vairākGurķu-zirnīšu aukstā zupa
Uzzini vairākSalāti ar tomātiem un grilētiem nektarīniem
Uzzini vairākMājās gatavots panīrs
Uzzini vairākVegāniskais saulgriežu siers
Uzzini vairāk“Kažokā” ceptas olas
Uzzini vairākMarinētas olas
Uzzini vairākĶirbju-kazas siera lazanja
Uzzini vairākKartupeļu-puravu zupa
Uzzini vairākVegāniskā polenta ar sēņu ragū sarkanvīna mērcē
Uzzini vairākViegli pagatavojamais Ziemassvētku tiramisū
Uzzini vairākKrāsnī ceptās bietes ar mārrutku-maskarpones krēmu
Uzzini vairākSarkanā samta pankūku torte
Uzzini vairākAr “indi” pildītās olas
Uzzini vairākPesto-mocarellas “mūmijas”
Uzzini vairākĀtri pagatavojami siltie ķirbju salāti
Uzzini vairākVegānisks ķirbju karijs
Uzzini vairākAuzu – riekstu sviesta “enerģijas lādiņš”
Uzzini vairāk“Pufīgās” siera-pētersīļu maizītes jeb skoni
Uzzini vairākVeselīgais zirņu “popkorns”
Uzzini vairākCūkgaļas fileja ķiršu mērcē
Uzzini vairākJāņogu un upeņu mērce gaļai (4-6 personām)
Uzzini vairākVegāniskā pavlova ar ķiršiem
Uzzini vairākGrilēti ķiploku grauzdiņi
Uzzini vairākStandziņas ar Jāņu sieru
Uzzini vairākKlasiskais hamburgers
Uzzini vairākPavasara proteīnu salāti
Uzzini vairākOlas Benedikta gaumē ar īpašo mērcīti
Uzzini vairākKā gatavot Lieldienu olas, lai tās būtu gan dekoratīvas, bet arī drošas uzturā?
Uzzini vairākBalto pupiņu un karamelizētu sīpolu smēriņš (vegānisks)
Uzzini vairākBrī siera – ābolu krostīni
Uzzini vairākNeparastās, apaļās piparkūkas
Uzzini vairākSāļie biezpiena pīrādziņi
Uzzini vairākBekonā ietīti vistu filejas gabaliņi
Uzzini vairākCeptu kāpostu “steiki”
Uzzini vairākBietēs marinēta forele
Uzzini vairākĀtrais zaļo zirnīšu sautējums
Uzzini vairākBiešu panna cotta
Uzzini vairākBiešu – krēmsieru uzkoda salātu “spilvenā”
Uzzini vairākDubultšokolādes brauniji gariem rudens vakariem
Uzzini vairākĶirbju pankūkas ar šokolādes “indi”
Uzzini vairākAr makaronu “smadzenēm” pildīta paprika
Uzzini vairākSiltie ķirbju salāti
Uzzini vairākĶirbju sautējums ar lēcām un kokosriekstu pienu
Uzzini vairākVegāniskā bezē kūka ar ogām
Uzzini vairākLazdu riekstu kūka ar bērna iecienītāko saldumu dekoriem
Uzzini vairākĀtri pagatavojamas konfektes
Uzzini vairākKukurūzas aukstā zupa
Uzzini vairākAvokado gaspačo
Uzzini vairākLieldienu ēdiens vegāniem
Uzzini vairākKukurūzas miltu vafeles ar olu un gaileņu mērci
20 min. + 20 min. mīklas nogatavināšanai Uzzini vairākVistas kebabs ar kāpostu-tomātu salātiem un jogurta-ķiploku mērci
60 min. (+5 st. gaļas marinēšanai) Uzzini vairākŽāvētu augļu kēksiņi jeb “kapkeiki”
35 min. (15 min. sagatavošanai + 20 min. cepšanai) Uzzini vairākLatviskais “risotto” no grūbām un ķirbja
Uzzini vairākLiellopa gaļas sautējums
Uzzini vairāk