Dalies!

Sastāvdaļas (3-4 personām)

130 g ātri vārāmu pilngraudu auzu pārslu

500 ml augu piena (auzu, mandeļu, sojas, kokosriekstu, rīsu)

1 banāns, saspaidīts ar dakšiņu

1/2 tējk. sāls

1/2 tējk. kanēļa

 

Pasniegšanai

zemesriekstu sviests, kokosriekstu krēms, persiki, banāni vai citi augļi

Indijas rieksti

 

Pagatavošana

  1. Uzvāri augu pienu, pievieno tam auzas, sāli un vāri, līdz putra iegūst krēmīgu konsistenci.
  2. Beidz vārīt, iemaisi putrā saspaidīto banānu un kanēli.
  3. Sagrieziet augļus.
  4. Lieciet putru šķīvjos, rotājot ar augļiem.
  5. Pasniedz ar zemesriekstu sviestu, riekstiem, kokosriekstu krēmu vai arī citām iecienītākajām piedevām.

 

 

Fotogrāfiju autore Viktorija Kožemjakina.